JOBFest Sibiu, Târg de Cariere Juridice în perioada 14-15 Mai 2018

Vă invităm să luați parte la prima ediție a evenimentului JobFest, primul târg de joburi pentru studenții și absolvenții facultăților de drept, care se va desfășura în perioada 14-15 Mai 2018 la Hotel Continental Forum Sibiu.

Evenimentul este organizat de Asociatia Europeana a Studenților la Drept – ELSA Sibiu, prin intermediul departamentului STEP (Student Trainee Exchange Programme), împreună cu CSFD (Consiliul Studenților Facultății de Drept) în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu și AJOFM (Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă) Sibiu .

Acest eveniment își propune să realizeze o punte de legătură și un spațiu de cunoaștere între studenții facultăților de profil juridic, aflați în punctul în care își aleg o carieră, și potențialii angajatori, conștienți că cea mai importantă resursă sunt oamenii, motiv pentru care investesc constant timp în cunoașterea și atragerea acestei resurse.

La târg vor lua parte Case de avocatură,  Birouri notariale, Executori judecătorești, dar și Instituţii publice sau private interesate de studenţii şi absolvenţii facultăţilor de drept.

Scopul evenimentului este acela de a crea un context favorabil pentru creșterea gradului de inserție pe piața forței de muncă, într-un interval cât mai scurt, a absolvenților de studii juridice.

Printre invitaţii evenimentului se regăsesc: AJOFM Sibiu, Suciu & Asociații Sibiu, Nartea Parteners Sibiu, Dennemeyer & Associates Brasov, Mușat & Asociații Bucureşti, Executor Judecătoresc Marin Vasile Sibiu, Birou Notarial Valerica Dan Sibiu, KINSTELAR București, Societatea Civilă de Avocatură Bacilă şi Asociaţii Sibiu, Adecco Sibiu, Automobile Bavaria – Sibiu – Bmw, Reprezentanța Peugeot Sibiu, Autonom Sibiu, Altrix Real Invest Targu Mureș, Top Tech Sibiu şi alţii.

The European Law Students Association este cea mai mare organizație din lume a studenților la drept și a tinerilor juriști, cu peste 30 000 de membrii din 37 de state europene și 200 de universități și tot atâtea Grupuri Locale. Este o asociație apolitică și non-profit, care se bucură de sprijinul altor asociații internaționale și asocații guvernamentale.

Asociaţia Tinerilor Jurişti (ELSA România) este o asociaţie apolitică şi non-profit, singura asociaţie a studenţilor în drept şi a tinerilor jurişti care activează la nivel naţional, Sibiu fiind unul din cele 7 Grupuri Locale active, care din 1996 (anul înfiinţării în Sibiu) aduce sub aripile sale studenţii Facultăţii de Drept a Universităţii „Lucian Blaga”, încă de când sunt boboci, pentru a-i forma şi a-i învăţa să facă faţă în viaţa profesională.

Sunt așteptați la eveniment toți studenții și absolvenții din cadrul Facultății de drept „Simion Bărnuțiu“, dar și cei care au absolvit sau sunt în continuare studenți în cadrul unei facultăți de drept din țară. Participarea la evenimentul JobFest Sibiu este gratuită, iar intrarea va începe de la ora 9:30 am.

Dacă ești un angajator interesat de acest eveniment poţi afla mai multe detalii de la organizatori: Ana Lupu (0786319759) şi Denisa Bâlc (0746300247).

Spune ce crezi

Comentarii Recente

  Locuri de munca

  Activitati specifice de consultanta, asistenta si reprezentare juridica in materia dreptului comercial, fiscal, contencios administrativ, afacerilor, civil. Actvitati specifice la Registrul Comertului. Activitati in materia administrarii si valorificarii creantelor clientilor. Cerinte: 0. Varsta sub 30 ani, vechime sub 24 luni, facultate cu licenta (pentru consilieri). 1. Bun simt in ceea ce priveste aprecierea asupra capacitatilor propriei persoane. 2. Dorinta de
  SCA DUȚESCU ȘI ASOCIAȚII  RECRUTEAZĂ AVOCAT DEFINITIV. Căutăm o persoană serioasă, de încredere, cu dorința de a se perfecționa, care îndplinește cumulativ următoarele cerințe: Minimum 6 ani vechime în profesie/minimum 4 ani vechime în profesie de la definitivat; Experiență în domeniul dreptului civil, comercial, financiar-bancar, dreptului penal al afacerilor; Bun cunoscător al legislației privind achizițiile publice; Bun cunoscător al limbii
  CIA Tzanos Aura Cristina recruteaza avocat definitiv,cu experienta de cel putin 4 -5 ani in domeniu,bun cunoscator al limbii engleze si un practicant in domeniul dr civil si comercial,inclusiv operatiuni in fata registrului comertului. Persoanele interesate sunt rugate sa trimita cv ul la urmatoarele adrese de email:auratzanos@yahoo.com sau pe office@tzanos.ro  ,0753110011

  Abonare Newsletter

  Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒