JOBFest Sibiu, Târg de Cariere Juridice în perioada 14-15 Mai 2018

Vă invităm să luați parte la prima ediție a evenimentului JobFest, primul târg de joburi pentru studenții și absolvenții facultăților de drept, care se va desfășura în perioada 14-15 Mai 2018 la Hotel Continental Forum Sibiu.

Evenimentul este organizat de Asociatia Europeana a Studenților la Drept – ELSA Sibiu, prin intermediul departamentului STEP (Student Trainee Exchange Programme), împreună cu CSFD (Consiliul Studenților Facultății de Drept) în parteneriat cu Universitatea „Lucian Blaga” Sibiu și AJOFM (Agenția Județeană de Ocupare a Forței de Muncă) Sibiu .

Acest eveniment își propune să realizeze o punte de legătură și un spațiu de cunoaștere între studenții facultăților de profil juridic, aflați în punctul în care își aleg o carieră, și potențialii angajatori, conștienți că cea mai importantă resursă sunt oamenii, motiv pentru care investesc constant timp în cunoașterea și atragerea acestei resurse.

La târg vor lua parte Case de avocatură,  Birouri notariale, Executori judecătorești, dar și Instituţii publice sau private interesate de studenţii şi absolvenţii facultăţilor de drept.

Scopul evenimentului este acela de a crea un context favorabil pentru creșterea gradului de inserție pe piața forței de muncă, într-un interval cât mai scurt, a absolvenților de studii juridice.

Printre invitaţii evenimentului se regăsesc: AJOFM Sibiu, Suciu & Asociații Sibiu, Nartea Parteners Sibiu, Dennemeyer & Associates Brasov, Mușat & Asociații Bucureşti, Executor Judecătoresc Marin Vasile Sibiu, Birou Notarial Valerica Dan Sibiu, KINSTELAR București, Societatea Civilă de Avocatură Bacilă şi Asociaţii Sibiu, Adecco Sibiu, Automobile Bavaria – Sibiu – Bmw, Reprezentanța Peugeot Sibiu, Autonom Sibiu, Altrix Real Invest Targu Mureș, Top Tech Sibiu şi alţii.

The European Law Students Association este cea mai mare organizație din lume a studenților la drept și a tinerilor juriști, cu peste 30 000 de membrii din 37 de state europene și 200 de universități și tot atâtea Grupuri Locale. Este o asociație apolitică și non-profit, care se bucură de sprijinul altor asociații internaționale și asocații guvernamentale.

Asociaţia Tinerilor Jurişti (ELSA România) este o asociaţie apolitică şi non-profit, singura asociaţie a studenţilor în drept şi a tinerilor jurişti care activează la nivel naţional, Sibiu fiind unul din cele 7 Grupuri Locale active, care din 1996 (anul înfiinţării în Sibiu) aduce sub aripile sale studenţii Facultăţii de Drept a Universităţii „Lucian Blaga”, încă de când sunt boboci, pentru a-i forma şi a-i învăţa să facă faţă în viaţa profesională.

Sunt așteptați la eveniment toți studenții și absolvenții din cadrul Facultății de drept „Simion Bărnuțiu“, dar și cei care au absolvit sau sunt în continuare studenți în cadrul unei facultăți de drept din țară. Participarea la evenimentul JobFest Sibiu este gratuită, iar intrarea va începe de la ora 9:30 am.

Dacă ești un angajator interesat de acest eveniment poţi afla mai multe detalii de la organizatori: Ana Lupu (0786319759) şi Denisa Bâlc (0746300247).

Spune ce crezi

Comentarii Recente

  Locuri de munca

  NTT DATA is a leading IT service provider and global innovation partner headquartered in Tokyo, with business operations in over 40 countries. We help develop innovative business and IT solutions for organizations in the public and private sectors. NTT DATA Romania provides development assistance and expert advice to IT service providers, system integrators, software companies, and customers across various industries.
  NTT DATA is a leading IT service provider and global innovation partner headquartered in Tokyo, with business operations in over 40 countries. We help develop innovative business and IT solutions for organizations in the public and private sectors. NTT DATA Romania provides development assistance and expert advice to IT service providers, system integrators, software companies and customers across various industries.
  Descriere Anunt Consiliul Superior al Magistraturii relansează procedura de selecție pentru recrutarea unui expert în echipa de management (expert în comunicare, organizare evenimente şi vizibilitate), pe perioadă determinată, în afara organigramei CSM, în vederea monitorizării, raportării și implementării proiectului, respectiv promovării/diseminării activităților/livrabilelor prevăzute în cadrul proiectul “Eliminarea factorilor pentru inflația de cauze, identificarea elementelor normative și a tendințelor de aglomerare

  Abonare Newsletter

  Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒