Politica de confidențialitate

 1. Introducere

Carierejuridice.ro este primul Site din Romania specializat in locuri de munca pentru juristi.

 

 1. Colectarea datelor personale si scopul prelucrarii

2.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, carierejuridice.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

2.2. Scopul colectarii datelor este: informarea Utilizatorilor / Cumparatorilor cu privire la situatia contului lor de pe carierejuridice.ro, informarea Utilizatorilor / Cumparatorilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si a comportamentului consumatorului.

2.3. Prin completarea datelor dvs. in formularul de Creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a carierejuridice.ro si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre carierejuridice.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre carierejuridice.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la: activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si a comportamentului consumatorului.

2.4. Datele dvs. nu vor fi transferate in strainatate. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si pot fi comunicate numai urmatorilor destinatari: afiliati/ colaboratori.

2.5. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

2.6. Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti contacta trimitandu-ne un e-mail la contact@carierejuridice.ro . Vom raspunde cererii de accesare/ corectare/ stergere a Datelor voastre Personale in termen de 30 de zile de la data primirii cererii.

2.7. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

 

 1. Categoriile de date prelucrate

3.1. Carierejuridice.ro colecteaza informatii despre Utilizatori/ Cumparatori in urmatoarele modalitati:

 1. a) Cand vizitati Site-ul, serverul acestuia inregistreaza automat numele furnizorului dumneavoastra de servicii de internet, ora vizitei, locul si IP-ul calculatorului de pe care ne vizitati.
 2. b) Prin intermediul Site-ului va sunt solicitate in mod direct informatii care au ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Natura informatiilor solicitate se refera in special la date personale (nume, prenume, adresa, numere de telefon, adresa de e-mail, gen, data nasterii, tara, cod postal, localitate, etc.), modul in care sunt utilizate sau intentionati sa utilizati produsele si/sau serviciile noastre, dar poate include si alte informatii aflate in stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.
 3. c) In ideea de a oferi un serviciu personalizat Utilizatorilor/ Cumparatorilor, carierejuridice.ro poate folosi cookie-uri pentru a facilita stocarea si urmarirea preferintelor dvs. Spre exemplu, putem folosi cookie-uri pentru a va putea identifica si pentru a va putea furniza informatii si servicii bazate pe preferintele pe care vi le-ati exprimat in vizitele dvs. anterioare.

3.2. Desi facem tot posibilul sa protejam informatiile dvs. personale, carierejuridice.ro nu va poate asigura sau garanta securitatea oricarui tip de informatie pe care ni-l transmiteti, astfel incat transmiterea informatiei intr-un mediu inadecvat se face pe propriul dvs. risc.

3.3. In calitate de  Utilizatori/ Cumparatori sunteti responsabili pentru mentinerea secretului informatiilor (parole, nume de utilizator, etc), legate de conturile pe care le-ati dobandit ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

 

 1. Divulgarea Datelor Personale

4.1. Carierejuridice.ro nu vinde niciun fel de Date Personale colectate de la Utilizatori sau Cumparatori.

4.2. Datele Personale colectate de carierejuridice.ro sunt divulgate doar Clientului carierejuridice.ro sau conform instructiunilor acestuia in conformitate cu relatia contractuala sau conform prevederilor contrare din prezenta Declaratie de Confidentialitate.

4.3. Carierejuridice.ro poate divulga Datele Personale partenerilor de afaceri si subcontractantilor sai, necesare in legatura cu realizarea serviciilor sau solutiilor solicitate sau in alt mod adecvat in legatura cu o necesitate comerciala valida.

4.4. Carierejuridice.ro poate divulga Datele Personale necesare in legatura vanzarea sau transferul intregii activitati comerciale sau a unei parti din aceasta. In aceste situatii, carierejuridice.ro va solicita destinatarului sa ia masuri pentru a se asigura ca aceste Date sunt protejate corespunzator.

4.5. Carierejuridice.ro poate divulga Datele Personale si cand i se impune sau i se permite prin lege sau cand considera ca aceste divulgari sunt potrivite in legatura cu o cerere de punere in aplicare a legii.

 

 1. Pastrarea Datelor

Carierejuridice.ro pastreaza toate datele, inclusiv Datele Personale pe care le prelucram in numele Utilizatorilor/ Cumparatorilor nostri, pe toata perioada necesara pentru furnizarea serviciilor. De asemenea, vom pastra si utiliza informatiile dumneavoastra pentru a ne respecta obligatiile de natura legala, pentru solutionarea conflictelor si pentru executarea acordurilor noastre.

 

 1. Siguranta si Integritatea Datelor

6.1. Carierejuridice.ro ia masuri de precautie pentru protectia Datelor Personale impotriva pierderii, utilizarii necorespunzatoare si accesului, divulgarii, modificarii neautorizate si distrugerii.

6.2. Utlizatorii/ Cumparatorii se conecteaza pe pagina de internet utilizand nume utilizator si parole individuale. Parolele sunt memorate in baza de date criptata.

6.3. Accesul la datele cu caracter personal (cont utilizator pe pagina de internet / baza de date) poate fi realizat doar de catre persoanele autorizate si se realizeaza pe baza de nume utilizator si parole. Toate accesarile datelor personale de catre persoanele autorizate se logheaza in fisiere de tip log a caror inspectare se realizeaza zilnic.

6.4. Colectarea datelor se face prin modalitatea automatizata prin intermediul paginilor de internet prin modul de deschidere conturi de catre Utilizator.

6.5. Executia copiilor de siguranta se face zilnic, local si acestea sunt pastrate intr-o alta locatie unde accesul este securizat peste internet (VLAN/VPN).

6.6. Utilizatorii paginilor de internet isi pot accesa propriile date pe baza de nume utilizator si parola de pe orice computer dotat cu browser de internet. Accesarea datelor cu caracter personal se poate realiza doar de catre persoanele autorizate din reteaua interna al Operatorului. Accesarea datelor cu caracter personal din baza de date se poate realiza doar de catre persoane autorizate de pe anumite calculatoare din reteaua interna a Operatorului.

6.7. Utilizam locatii sigure de gazduire a serverelor cu monitorizarea securitatii, protectie, acces controlat si tehnologie de codificare timp de 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana pentru protectia Datelor Personale.

6.8. Cand Clientii nostri introduc informatii sensibile (precum acreditarile de autentificare) codificam transmisia acestor informatii folosind tehnologia secure socket layer (SSL). Cu toate acestea, nicio metoda de transmisie pe internet sau metoda de stocare electronica nu este 100% sigura. Prin urmare, desi ne straduim sa utilizam mijloacele acceptabile din punct de vedere comercial pentru a va proteja Datele Personale, nu putem garanta securitate absoluta.

6.9. Daca aveti orice fel de intrebari in legatura cu practicile noastre de siguranta, ne puteti contacta folosind informatiile de la sfarsitul prezentei Declaratii de Confidentialitate.

 

 1. Linkuri catre alte Site-uri

7.1. Daca faceti clic pe un link pe Site-ul web al unei terte parti, inclusiv pe o reclama, veti iesi de pe site-ul Carierejuridice.ro pe care il vizitati si veti merge la Site-ul selectat. Intrucat nu putem controla activitatile tertilor, nu putem accepta responsabilitatea pentru nicio utilizare a Datelor dumneavoastra Personale de catre aceste terte parti si nu putem garanta faptul ca adera la aceleasi practici de confidentialitate ca si carierejuridice.ro.

7.2. Va incurajam sa verificati politicile de confidentialitate ale Site-urilor apartinand unor terte parti pe care le vizitati. Daca vizitati un Site web al unei terte parti care este legat de Site-ul carierejuridice.ro, ar trebui sa cititi politica de confidentialitate a Site-ului web respectiv inainte de furnizarea oricaror Date Personale.

 

 1. Modificari ale prezentei Politici de Confidentialitate

8.1. Daca decidem sa modificam practicile de confidentialitate, vom afisa acele modificari in prezenta Declaratie de Confidentialitate pe pagina de pornire a Site-ului nostru web si in alte locatii pe care le consideram corespunzatoare, astfel incat sa cunoasteti ce fel de informatii colectam, cum le folosim si in ce imprejurari le divulgam, daca este cazul.

8.2. Ne rezervam dreptul de a modifica prezenta Declaratie de Confidentialitate la orice data, fara a va instiinta in prealabil si toate modificarile vor intra in vigoare imediat dupa afisarea lor. Daca aducem modificari semnificative la prezenta Declaratie de Confidentialitate, va vom instiinta in prezenta, prin e-mail sau printr-un anunt pe pagina noastra de pornire.

 

 1. Intrebari

Daca aveti intrebari in legatura cu prezenta Declaratie de Confidentialitate sau cu practicile noastre de confidentialitate sau de siguranta sau daca ati dori sa cereti accesul la Datele Personale pe care le putem pastra despre dumneavoastra, contactati-ne la adresa e-mail contact@carierejuridice.ro sau folosind formularul de contact.

Abonare Newsletter

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒