JobFest Sibiu 2018 – Cum a fost

In perioada 14-15 mai am avut placerea de a participa la prima editie a JobFest Sibiu, targ de cariere juridice care s-a desfasurat la Hotelul Continental Forum Sibiu.

Conform asteptarilor, evenimentul a reusit sa realizeze o punte de legatura intre studentii facultatilor de profil juridic si angajatori. Scopul evenimentului a fost de a creste gradul de insertie pe piata fortei de munca a absolventilor de studii juridice.

La eveniment au luat parte case de avocatura precum Nartea Parteners Sibiu, Avocat Negoita, Dennemeyer & Associates Brasov, reprezentantii Primariei Sibiu, reprezentantii AJOFM Sibiu, reprezentanti ale unor filiale auto precum BMW Automobile Bavaria Sibiu si Peugeot Sibiu, firma de recrutare Eurotriade, reprezentantii aplicatiei de consultanta Legalroof si altii.

 

 

Am fost placut surprinsi sa observam ca inca din prima zi sala a fost plina de tineri dornici sa afle experiente, indrumari, recomandari si oferte de locuri de munca in domeniul juridic.

 

 

Participantii prezenti la eveniment au avut ocazia de a participa la workshopuri de dezvoltare personla tinute de catre doamna Mihaela Frunza, psihoterapeut intercativ, NLP Coach si trainer acreditat si de catre domnul Alexandru Agarici, trainer la Scoala de expresivitate a vorbirii.

 


 

Reprezentantii Hug the Mug ne-au vorbit despre lansarea unui business intr-o zi de Miercuri. O servire binevoitoare si corecta a unei cafele aproape de perfectiune, de tip premium 100% Arabica este ceea ce descrie experienta Hug the Mug.

 

 

Domnul avocat Dan Negoita a impartasit publicului o parte dintre experientele sale, a explicat cum este organizat cabinetul sau de avocatura, si a vorbit despre posibilitatile de colaborare atat pe plan intern cat si pe plan extern, informatii care au fost primite cu interes de catre public.

„Dreptatea-i ca o poveste,
Nici n-a fost si nici nu este.”

Dan Negoita

 

Salutam propunerea adresata ELSA Sibiu de catre domnul avocat Dan Negoita, cu privire la un program de tip internship pentru doua persoane in cadrul biroului sau de avocatura.

 

Concluzie

Ne bucuram ca am luat parte la evenimentul JOBFest Sibiu 2018. Le multumim celor de la ELSA Sibiu pentru modul in care au organizat conferinta. De asemenea, le multumim invitatilor, speakerilor si tuturor celor care au participat la targul de joburi juridice.

Speram ca acest eveniment va fi organizat si in anii urmatori, atat la Sibiu cat si in restul oraselor din tara, deoarece este foarte util atat pentru tinerii studenti, cat si pentru absolventii facultatilor de drept.

 


Echipa ELSA Sibiu, la finalul evenimentului

Spune ce crezi

Comentarii Recente

    Locuri de munca

    Descriere Anunt Consiliul Superior al Magistraturii relansează procedura de selecție pentru recrutarea unui expert în echipa de management (expert în comunicare, organizare evenimente şi vizibilitate), pe perioadă determinată, în afara organigramei CSM, în vederea monitorizării, raportării și implementării proiectului, respectiv promovării/diseminării activităților/livrabilelor prevăzute în cadrul proiectul “Eliminarea factorilor pentru inflația de cauze, identificarea elementelor normative și a tendințelor de aglomerare

    Abonare Newsletter

    Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒