TAP EU este prima Platformă de Achiziție de Talente din România și Bulgaria

Platforma de achiziție de talente oferă companiilor o modalitate simplă și flexibilă de a-și posta jobul și de a găsi candidați cu abilități relevante. Platforma de achiziție de talente este un software care ajută afacerile în vânătoarea de talente. TAP EU este prima platformă de achiziție de talente din România și Bulgaria, care oferă suport companiilor în procesul de rechiziție și atribuire a rolurilor.

Site platforma TAP: https://tap.eu

Această platformă oferă clienților săi servicii satisfăcătoare prin gestionarea perfectă a anunțului locului de muncă, aranjarea solicitanților la coadă și stabilirea gradului de profesionalism al acestora. Acum, nu trebuie să stabiliți un program pentru întâlnire sau interviu, deoarece această platformă deține toate responsabilitățile dvs. de recrutare.

Termenii și condițiile sunt principiile pe care trebuie să le urmați pentru a obține un abonament la această minunată platformă. Sunt disponibile diferite pachete de abonare pentru toate companiile, fie ele mai mici sau mai mari.

Principalele caracteristici ale TAP despre care trebuie să știți:

Caracteristicile uimitoare ale platformei de achiziție de talente sunt nimic mai puțin decât angajarea unei secretare personale. Uneori, se simte mai mult decât un secretor, ci o echipă adecvată de profesioniști care îți fac treaba cu tact. Cu toții trebuie să cunoaștem caracteristicile de conducere ale platformei de achiziție de talente pentru a realiza managementul afacerilor noastre mici sau mai mari.

Sistem de urmărire a recrutării

Atunci când o companie caută angajați pe posturi diferite, trebuie să publice locurile de muncă folosind diferite platforme și poate plăti diferiți oameni în acest scop. Te vei simți epuizat dacă faci această treabă și alte sarcini de birou. Când sunteți ocupat cu alte activități de birou, nu veți putea urmări aplicațiile pe care le-ați primit. Clasificarea candidaților în funcție de cerințele postului, talentele și educația care crezi că se potrivesc cel mai bine este, de asemenea, o muncă dificilă care necesită timp adecvat.

Când vă abonați la platforma de achiziție de talente, o echipă de profesioniști urmărește sistemul de recrutare pentru jobul dvs. Ține evidența întregii proceduri, de la postarea jobului până la obținerea cererilor și programarea interviului.

Oferim o soluție completă de sistem de urmărire a solicitanților (ATS) care face recrutarea mai ușoară. Angajarea candidaților nu a fost niciodată la fel de distractivă și la fel de eficientă. Începeți cu o probă gratuită de 14 zile a platformei de achiziție de talente.

Programarea pentru interviu

Platforma de achiziție de talente dispune de software pentru programarea interviului candidaților cu supervizorul companiei. Nu trebuie să selectați candidatul și să programați interviul; acest software face această treabă pentru tine. Platforma de achiziție de talente nu vă lasă niciodată să uitați programul atunci când l-ați folosit pentru programarea interviului. Vă va rechema în continuare printr-o notificare sub formă de calendare sau tabele.

Furnizarea unui portal web pentru a promova joburile și pentru a ajuta candidații să obțină locuri de muncă

Această platformă de achiziție de talente își face treaba cu brio conectându-se cu alte platforme sociale cu audiențe uriașe și trafic de spectatori. Utilizarea acestor platforme de social media pentru publicitate nu este o limitare. De asemenea, vă oferă o aplicație, sau puteți spune o pagină de pornire, pentru branding-ul afacerii dvs. Această pagină web ajută candidații să primească anunțul de angajare al companiei dvs. și o oportunitate de a aplica acolo. Platforma de achiziție de talente deservește nu doar companiile pentru recrutare, ci și candidații pentru a găsi cel mai bun loc de muncă în funcție de competențe și educație.

Interviu online prin aplicația Zoom

O altă caracteristică minunată a acestei aplicații este integrarea aplicației Zoom. Integrarea aplicației Zoom a făcut recrutarea mai ușoară, deoarece proprietarul sau managerul companiei poate intervieva candidatul. Independenții pot obține avantajul platformei de achiziție Talent folosind această funcție.

Organizarea aplicanților echipei folosind Kanban

Prin abonarea Talent Acquisition Platform (TAP), compania va obține un alt avantaj al cardurilor de bord Kanban. Cardurile Kanban sunt cele mai bune pentru a înscrie candidații și a conta cu ușurință pe numerele lor. Cardurile Kanban ajută managerul să aranjeze solicitantul în categoriile de candidați respinși și selectați. De asemenea, extrage candidații cu rating ridicat pentru a-și programa interviul, apoi lista de așteptare și doar lista aplicată. După procesare, puteți șterge aceste carduri pentru a utiliza unul nou sau le puteți păstra pentru utilizare ulterioară.

Atribuirea rolurilor membrilor echipei

Managerul trebuie doar să introducă informațiile angajaților care lucrează la locul lor. Platforma de achiziție de talente va ajuta în rolul atribuit. Acesta va înrola angajații și va aduce roluri relevante pentru a promova munca în echipă.

Cum functioneazã?

Platforma de achiziție de talente funcționează profesional pentru a aduce colaborare în munca ta. Este promovarea locurilor de muncă, aducerea candidaților în compania dvs. și, în același timp, selectarea candidaților pe lista scurtă. Acesta este modul în care funcționează 24 de ore pentru a vă aduce succes.

· TAP obține acces la diferite platforme de social media pentru a partaja locuri de muncă

Platforma de achiziție de talente nu limitează anunțul dvs. de angajare la pagina dvs. web, dar aduce și campanii de publicitate. Echipa profesionistă lucrează ca profesioniști în rețelele sociale, postând o reclamă pe diferite platforme de rețele sociale. Pe rețelele de socializare, anunțul dvs. de angajare va obține mai mult trafic și veți obține maximum de candidați pentru fiecare poziție.

· Menține compania în largul tău prin aranjarea automată a solicitanților într-o foaie Excel.

După obținerea cererilor de angajare, platforma de achiziție Talent le aranjează în foaia excel. În acest fel, nu trebuie să pierdeți timp aranjand aplicațiile.

· Proiectați pagina web conform branding-ului companiei

Vă păstrează confidențialitatea confidențialității și vă promovează numele mărcii prin proiectarea paginii web în conformitate cu tema de branding al companiei dvs. Tema reflectă motivul și brandingul companiei. Nu simți nevoia să proiectezi un nou site web și să angajezi servicii profesionale suplimentare pentru a-l rula cu succes. Cu un singur abonament, vei primi mai multe servicii de la platforma de achiziție Talent.

· Vă oferă opțiunea de limbi diferite.

Este o platformă prietenoasă lingvistică, deoarece utilizatorul nu trebuie să se concentreze doar pe limba internațională engleză. El își poate folosi limba locală în funcție de disponibilitatea platformelor de achiziție Talent în diferite zone.

· Extrage candidații prin evaluare pentru a vă economisi timp.

Nu numai aranjarea candidaților în foaia excel este stilul de lucru al acestui minunat software, ci și evaluarea acestora în funcție de setul de abilități care corespund cerințelor postului. Sistemul acceptă automat, face o evaluare a cererilor și respinge candidații neeligibili. Acest lucru necesită mult timp dacă o faci și este mai probabil să sări peste unul talentat. Așadar, platforma de achiziție Talent a făcut acest pas crucial ușor pentru dvs.

· O platformă de achiziție de talente menține datele personale în siguranță

Platforma de achiziție de talente are nevoie de datele tale personale pentru a realiza pașii importanți de recrutare și pentru a atribui un rol colegilor tăi. Nu trebuie să vă faceți griji, deoarece v-ați dat datele în mâini sigure, deoarece nu vor fi folosite în mod fals. Este menționat în politica platformei de achiziție Talent pentru a vă proteja oricum datele.

Principalele beneficii ale TAP despre care trebuie să știți:

În căutarea unui asistent care să gestioneze toate activitățile manageriale ale companiei tale, mai ales atunci când conduci o companie online, ar trebui să iei în considerare o platformă de achiziție de talente care să facă acest lucru pentru tine. Nu întârziați pentru a beneficia de reduceri promoționale și pentru a beneficia de următoarele beneficii.

Veți primi notificări prin e-mailuri și SMS-uri

Când managerii lucrează în birouri, ei programează diferite întâlniri, interviuri și evenimente din cauza mormanei uriașe de muncă. În cazul în care te-ai abonat la platforma de achiziție Talent, nu vei uita niciodată. Veți primi SMS-uri pe telefon și e-mail-uri pe telefon sau alte gadget-uri. Deci, nu vei rata niciun eveniment important.

Nu trebuie să pierdeți timpul cu postarea de locuri de muncă.

Deoarece nu sunteți un profesionist în reclamele pe rețelele sociale, încercarea de a face acest lucru este doar o pierdere de timp. Ar trebui să vă depuneți eforturile în locurile de muncă care vă aduc abilitățile. Echipa de achiziție de talente va face această treabă pentru dvs. și vă va aduce un trafic uriaș de candidați. Vă va permite să alegeți cei mai buni și mai competenți candidați pentru compania dvs.

Sistemul de evaluare a solicitantului vă aduce în zona dvs. de confort de selecție.

Nu trebuie să vă uitați cu atenție la aplicații pentru a selecta persoana perfectă care are abilitățile adecvate de potrivire cu cerințele postului. Software-ul de achiziție de talent o va face pentru dvs., evaluând aplicația de la 1 la 5 stele. Vă va oferi o idee aproximativă despre aplicațiile candidaților pe care ar trebui să le citiți petrecând timpul prețios și pe care ar trebui să le neglijați.

Fiecare membru al echipei tale va primi informații despre rolul său

De asemenea, vă ajută să atribuiți sarcinile relevante membrilor echipei pentru a evita orice gestionare greșită și pentru a menține fluxul de lucru. Înseamnă că nu trebuie să faci mare lucru pentru coordonarea echipei.

Planuri de viitor ale TAP:

Platforma de achiziție de talente caută să lanseze planuri suplimentare în alte țări, după derularea unei campanii de succes în România și Bulgaria. Planurile includ:

· Lansarea acestei minunate platforme în țările Europei în anul 2022 pentru a oferi suport managerial companiilor multinaționale, în special pentru afacerile online.

· Talent Acquisition Platform așteaptă cu nerăbdare să continue inaugurarea cu succes a acestui program profesional iubitor de afaceri în Statele Unite ale Americii și Asia în 2023. Lansarea cu succes va oferi întreprinderilor mici și mari o esență minunată de promovare a companiei și de urmărire a cei mai buni și talentați candidați.

Platforma de Achiziție de Talente ajută compania să gestioneze datele angajaților lor și, de asemenea, să obțină noi angajați talentați prin realizarea strategiilor corecte de rechiziție.

Spune ce crezi

Comentarii Recente

    Locuri de munca

    Descriere Esti in cautarea unui loc de munca in domeniul juridic? Cabinet de Avocat Raicu Ionica recrutează Avocat în București. Despre noi Suntem un cabinet de avocatură cu sediul în Calea Plevnei nr. 210, București, sector 6. Arii de practică: Civil (preponderent), Penal (uneori) Experiență Titular: 20 ani Cerinte Candidat Seriozitate Un CV bine facut Cateva minute din timpul tau

    Abonare Newsletter

    Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒