Lansare site carierejuridice.ro

Comunicat de presă

Azi, 16.06.2017, s-a lansat site-ul www.carierejuridice.ro, un site modern dezvoltat pentru a răspunde cerințelor publicului de a găsi rapid si cu ușurință informații despre oportunitățile de muncă din domeniul juridic.

Platforma online asigură o utilizare prietenoasă de pe orice tip de dispozitiv (PC, tabletă, smartphone) și oferă o experiență online simplificată concretizată în acces rapid la informații şi într-un proces intuitiv de aplicare.

Printre funcționalitățile pe care le propune noul website  se numără următoarele: acces rapid și fără reclame la anunțuri, posibilitate căutare anunț după locație/ categorie/ tip contract sau cuvinte cheie, posibilitate de înregistrare prin intermediul rețelelor sociale Facebook, Google sau LinkedIn, posibilitate adăugare anunțuri gratuite/ promovate pentru angajatori și aplicare gratuită la anunțuri pentru candidați, blog juridic etc.

În noua platformă am încercat să integrăm cele mai bune practici și principii de web-design și să construim o experiență de navigare plăcută pentru vizitatorii site-ului nostru, indiferent dacă aceștia sunt sau nu familiarizați cu tehnologia. Ne dorim ca această platformă să aducă un plus de valoare și să devină un instrument cu adevărat util pentru cei interesați de o carieră în domeniul juridic.

Carierejuridice.ro este primul site din Romania dedicat exclusiv locurilor de muncă pentru juriști.

Carierejuridice.ro – Înclină balanța în favoarea ta!

Spune ce crezi

Comentarii Recente

    Locuri de munca

    Descriere Anunt Consiliul Superior al Magistraturii relansează procedura de selecție pentru recrutarea unui expert în echipa de management (expert în comunicare, organizare evenimente şi vizibilitate), pe perioadă determinată, în afara organigramei CSM, în vederea monitorizării, raportării și implementării proiectului, respectiv promovării/diseminării activităților/livrabilelor prevăzute în cadrul proiectul “Eliminarea factorilor pentru inflația de cauze, identificarea elementelor normative și a tendințelor de aglomerare

    Abonare Newsletter

    Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒