Concurs pentru numirea in functii de conducere a judecatorilor si procurorilor 2018

Anunț privind concursul sau examenul pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurilor 23 martie – 28 iunie 2018

În ședința din 16 martie 2018 plenul Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat organizarea concursului sau examenului pentru numirea în funcţii de conducere a judecătorilor şi procurilor, la Bucureşti, în perioada 23 martie – 28 iunie 2018, precum şi calendarul de desfăşurare a concursului propus de INM.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit posturile de conducere vacante de preşedinte şi vicepreşedinte de la curţi de apel, tribunale şi judecătorii, ce urmează a fi scoase la concurs, cu includerea funcţiilor de conducere vacante până la data de 01.07.2018, sau, după caz, până la data de 15.07.2018.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât neincluderea funcţiei de preşedinte al Judecătoriei Însurăţei.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit posturile de conducere vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror şi prim-procuror adjunct de la parchetele de pe lângă curţi de apel, tribunale şi judecătorii, ce urmează a fi scoase la concurs, cu includerea funcţiilor de conducere vacante până la data de 01.07.2018, sau, după caz, până la data de 15.07.2018.

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât neincluderea:
– funcţiei de prim-procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani;
– funcţiei de procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti.

Ordinea de zi a plenului poate fi consultată aici.

Spune ce crezi

Abonare Newsletter

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒