CAPITAL TRADING S.R.L. 646 vizualizări

Această companie nu are anunturi active

CAPITAL TRADING S.R.L.

Povestea noastra incepe in anul 1997 prin crearea Registrului Miorita, primul registru independent al actionarilor care devine operational pe piata de capital din Romania . Urmand nevoile beneficiarilor nostri, intr-o perioada de pionierat a pietei de capital romanesti, am dezvoltat continuu serviciile pentru companiile listate prin adaugarea de noi si noi activitati. Am ajuns astfel sa devenim lider regional in derularea proiectelor societare. Cu peste 800 de companii deservite, peste un milion de conturi de actiuni administrate si raspunzand promt la solicitarile a zeci de mii de actionari, ocupam un loc important in piata de servicii de business pentru corporatii.

In 2007, odata cu schimbarea sistemului de post tranzactionare a Bursei de Valori Bucuresti prin crearea unui depozitar unic, la zece ani de la infiintare, ne-am redefinit strategia, concentrandu-ne pe cinci domenii de activitate :

  • consultanta societara
  • registrul actionarilor si servicii de actionariat
  • servicii de contabilitate, consultanta financiar fiscala si audit
  • corporate finance
  • servicii juridice

Pentru a putea presta serviciile pe care ni le-am propus se impunea infiintarea de noi societati specializate pe ariile de business si incheierea de parteneriate. Astfel Registrul Miorita SA, Capital Consulting SRL, Capital Trading SRL, TCT Financial SRL deveneau fondatorii Trustului de Consultanta Transilvanean iar Smart Consult SRL, IFB Finvest SA, Auditorul Ardelean Dorel deveneau partenerii in activitatile derulate. Prin crearea trustului am dat o directie unitara serviciilor prestate si am largit aria de interes de la companiile listate si la celelate tipuri de societati comerciale: SA-uri inchise si SRL-uri. Suntem in momentul de fata, prin complexitatea solutiilor oferite, cea mai buna alegere pentru companiile care cauta rezolvarea problemelor in sfera ariilor noastre de activitate. Ne-am asumat obligatia de-a fi in permanenta aproape de nevoile clientilor si suntem incredintati ca resursa importanta de care dispunem este competenta, un rezultat al experientei dobandite in decursul anilor. Credem in ceea ce facem, iar antreprenorii care cred in ceea ce fac, prin suportul nostru, isi vor putea urma nestingheriti calea spre atingerea succesului.

Informație
  • Adresă Cluj
Urmărește-ne pe

Abonare Newsletter

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Află mai multe. Am înțeles ☒